Wie zijn we?

Katrien Jong

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - Sportkinesitherapie
(KULeuven - 2014)
Manama Manuele therapie 
(VUB - 2016)
Opleidingstraject Dry Needling Gent (2019)

Aangesteld sport kinesist Vlaamse Roeiliga en Belgian Sharks (2023)

Zaakvoerder KINETIKA 

GSM 0478 36 81 59

Als gedreven sporter en passievolle kinesitherapeut, ben ik geïntrigeerd door “gezond bewegen”. In mijn jeugd deed ik aan gymnastiek, voetbal, tennis en paardrijden. Vandaag de dag maakt sport en bewegen nog steeds een groot deel uit van mijn leven. Door mijn “beweeg meer filosofie”, ga ik steeds op zoek naar bewegingsproblemen en stel hiervoor een uniek behandelingstraject op. Hiervoor vertrouw ik niet alleen op mijn specialisaties binnen de kinesitherapie, maar ook op mijn sportervaring en recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Preventie en voorkomen van herval maken een belangrijk deel uit van de behandeling om een blijvend positief resultaat te bereiken.

Na ervaring opgedaan te hebben in een groepspraktijk, met specialisaties in respiratoire kinesitherapie en fasciatherapie, ben ik in 2020 gestart met mijn eigen praktijk. Ondertussen heb ik - naast mijn specialisaties - mij verdiept in:

  • Frozen shoulder
  • Manuele therapie expert TMD/kaak
  • Revalidatie protheses heup, knie en schouder
  • Bewegen met Parkinson
  • Tendinopathie
  • Specifieke trainingsopbouw

Tom Sinnesael

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
Musculoskeletale revalidatie, sportkinesitherapie
(KULeuven - 2018)

Postgraduaat Manuele therapie
(UGent - 2020)

GSM 0496 80 61 81

Als kinesitherapeut ben ik gefascineerd door het functioneren van het menselijk lichaam. Beweging gecombineerd met een vleugje plezier staan centraal. Ik ben altijd te vinden voor een uitdaging met sportief karakter! 

Onder het motto ‘We set goals, you create results!” ga ik graag samen opzoek naar een gemeenschappelijk doel waarin individuele therapie prioritair is. Ik streef naar kinesitherapie op maat! Behandelmethoden die wetenschappelijk onderbouwd zijn, actieve oefentherapie en letselpreventie staan centraal voor een geslaagde revalidatie. 

Actieve oefentherapie en letselpreventie staan centraal! We set goals, you create results!

Kobe Decorte

Kobe Decorte

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
Musculoskeletale revalidatie
(Universiteit Antwerpen - 2023)

Postgraduaat Manuele therapie - in opleiding
(UGent - 2023)

GSM 0471 39 45 29

Door steeds actief bezig te zijn met sport en beweging, werd mijn interesse in de anatomie van het menselijk lichaam aangewakkerd. Ik heb jarenlang gevoetbald, waarna ik door blessure zelf een knieoperatie moest ondergaan. Dit revalidatieproces heeft mijn passie voor kinesitherapie alleen maar doen toenemen. Mijn doel is om samen met de patiënt te streven naar een kwaliteitsvolle en duurzame behandeling, waarbij manuele therapie en actieve oefentherapie hand in hand gaan. Heden vervolledig ik mijn postgraduaat manuele therapie aan de UGent en kan je me vinden als sportkinesist bij handbalploeg Sasja - Hoboken. Samen gaan we op zoek naar het beste resultaat, aan de hand van de beste behandelmethoden. 

Samen op zoek naar het beste resultaat!

Maurits Van Hoorde

Zaakvoerder en sportieve duizendpoot
KINETIKA kinesitherapie

 

Als gepassioneerde, ondernemende en proactief ingestelde projectleider heb ik samen met Katrien de schouders gezet onder het vormgeven van onze eigen kiné praktijk. We hebben een fantastisch team weten bij elkaar brengen met dewelke we voluit voor de meest kwaliteitsvolle dienstverlening gaan en we KINETIKA verder zullen ontwikkelen, ten dienste van onze patiënten. Je zal me allicht een keer zien binnen springen of je treft me aan in één van de groepslessen als helping hand. 

KINETIKA kinesitherapie - FUN. MOTIVATION. CHANGE!